Sprog

Sorø Pop Club

Sorø Pop Club, en del af Hotel Postgaarden.

Vi har de 2 store sale ” Dronning salen & Konge salen“, hvor arrangementer typisk afholdes. Vi kan ved bordopsætning have 129 gæster til et arrangement, og så anvender vi Dronning salen til buffet og bar.

Baren, en 5,5 meter af slagsen er bygget i Dronningsalen, og tilbyder et kæmpe udvalg af kolde og varme drikke til vores arrangementer. Vi har altid mindst 2 slags fadøl, og et utal af speciel øl, hertil alle tænkelige spiritus og shots mv.

Vi har priser der er til at forstå, så du ikke føler dig flået i baren.

Sorø Pop Club afholder også arrangementer udenfor huset og er aktør på større steder, hvor der er plads til flere gæster end vi selv kan huse.

Gem

Gem

Gem

 

Sound of Shadows

21. april kl. 18-23     Billetter her

Sound of Shadows er et resultat af fire musikalske personers fælles interesse for den svundne musikkultur i de glade 60’ere.

Den har gjort et stort indtryk, hvilket har medført, at Sound of Shadows i dag dyrker deres musik med stor entusiasme, hvor det næstbedste ikke er godt nok.

Intet er derfor overladt til tilfældighederne når Apache, Shadoogie, Foot Tapper, Wonderful Land og mange andre ørehænger flyder ud af højtalerne.
Ja, selv instrumenterne er de klassiske, røde Fender stratocaster, hvide Burns og forstærkere mærket Vox

The Shadows, med Hank Marvin, Bruce Welch & Brian Bennett i front har ikke levet forgæves. Sound of Shadows spiller alle de
kendte melodier, hvorved de ønsker at hylde og genskabe den musikstil
The Shadows er kendt for. 

På Sound of Shadows repertoire, findes bland andet vokal numre af Cliff Richards største hits, Johnny Reimar & The Cliffters og de velkendte danske Rocking Ghost.

Hotel Postgaarden // Sorø Pop Club giver dig muligheden for at falde tilbage i tiden, og nyde den velkendte musik, og opleve et band der i den grad leverer varen med en samtidig fantastisk scene optræden som i de gode gamle 60èr

Aftenen ser således ud:

Dørene til musiksalene åbnes kl. 17.30

Stegebuffet som er Inkl. billet prisen starter ca. 18.00

Sound of Shadows går på scenen ca. 20.00 og spiller 3 x 45 minutter med pauser undervejs.

Stegebuffet til dette arrangement er vores velkendte stegebuffet med forskellige slags kød, garniturer, kartofler, salater, saucer mv.
Baren tilbyder drikkevarer til fornuftige priser- og der er i løbet af aftenen mulighed for køb af kaffe/te og kage i baren.
Øl vi serverer i baren er fra Sorø bryghus, som bor på samme matrikel, så godt velsmagende lokalt fadøl til folket.

 

Chimbo`s Revival, Ray Ennis og Spotlights

Den store pigtrådsfest.
29 September 2018
Chimbo`s Revival, Ray Ennis og Spotlights samme aften.

Hotel Postgaarden inviterer indenfor til 60èr fest med navne som får Kongesalen til at gynge på grunden.

Der er lagt op til det helt store når Chimbo´s Revival med gæste optræder Ray Ennis og Spotlights skiftesvis hele aftenen fyrer den af på scenen, med alle de velkendte numre fra de glade 60èr.

Bestil dine billetter nu, og vær sikker på at få plads- der vil blive rift om dem, bestil direkte på linket herunder.
Pris er kun 199,- for en hel aften og vi tilbyder i restauranten koncert buffet- billetter hertil kan du bestille sammen med koncertbilletterne.
Vi ses den 29 September 2018 til en aften hvor musik, nostalgi og fadøl flyder i en lind strøm.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/71830