Restaurant

Velkommen i vores stuer

 

 

Klassisk køkken


Frokosten serveres mellem kl. 12 og 16. Det er klassiske retter som frokosttallerken, sildeanretninger, stjerneskud mv.

 

Restauranten inviterer om aftenen indenfor i dejligt miljø med afslappet stemning, plads til alle og højt til loftet.

Det uden vi går på kompromis med kvalitet og service- vi elsker den gode råvare og lægger enormt meget vægt på at dit besøg bliver en fornøjelse.

 

Køkkenet udarbejder hele tiden nye menuer- dog har vi valgt at køre linjen med gode steaks og burgere.

 

Steaks serveres på jerntallerken- det syder og bobler når vi serverer, tallerkenen er mere end 250 grader varm, og du vil opleve et udsøgt måltid- og maden bliver ikke kold i løbet af få minutter.

 

Burgere er lidt de klassiske modeller, dog har vi valgt kun de bedste råvarer her også- vi hakker selv farsen til Chief´s Choice og Chef`s Cheese burger- dermed opnår vi den korrekte mængde fedt i kødet, vi er sikre på det er 100% frisk og sidst så ved vi hvad det er vi serverer da vi selv hakker og former bøfferne til 200 gram, som vi griller på lavasten.

Burgerbollen er en dejlig grovbolle med masser af kerner, smag og karakter.

En masse forskellige tilbehører i burgeren gør den dejlig lækker, bløde løg, hjemmesyltede rødløg, hjemmelavet agurksalat osv.

Vores burgere serveres altid med hjemmelavet båd kartofler og chili mayonnaise.

  

Det er altid en god ide at bestille bord til restauranten- det gør du på tlf: 5783 2222

 

Gem

Gem

Gem

Weekend basker

 

WEEKEND BASKEREN

For dig der ikke vil have ventetid hvis vi har travlt- men stadig gerne vil have den gode oplevelse.

 

Weekend baskeren- severer vi hver fredag og lørdag fra kl. 17.30

Det er varierende hvad vi serverer fra uge til uge, dog er det altid noget som Kalve culotte, braiseret svinemørbrad, helstegt oksefilet osv.

 

Altid servers weekend baskeren på en brandvarm jern tallerken, med rustikke wok grøntsager, og dagens kartoffel- det kan være alt fra ovnbagte kartofler, til Rösti kartofler.

Du vælger selv sauce, og pt. er det Bearnaice, Svampe a la Creme eller peber sauce vi har at vælge imellem.

 

Weekend baskeren koster kun 145,- pr. pers.

 

 

Weekend baskeren er hver fredag og lørdag fra 17.30 til 21.30

 

 

VI SES

STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS

KOMMER SNART!

 

I starten af Oktober 2017 sætter vi i gang med nationalretten Stegt flæsk med persillesovs, det hver torsdag, til KUN 99,- pr.pers.

Vi serverer fra buffet og du kan spise alt det du kan 🙂 

 

Du vil kunne bestille bord til enten kl. 17.00 eller kl. 19.00

Hvis man bestiller til kl. 17.00 skal bordet frigives igen senest kl. 18.30 da vi skal have plads til reservationerne kl. 19.00

 

 

Stegt flæsk med persillesovs, hver torsdag kl. 17.00 & 19.00

 

 

VI SES